Het Merk

Reiniging volgens Demak’Up

Voor heel wat vrouwen ter wereld eindigt elke dag met dezelfde routine: de reiniging.

Wij van Demak'Up zijn ervan overtuigd dat dit eenvoudige ritueel hét geheim is voor een gezonde huid en een stralende schoonheid.
Dat is waarom wij al meer dan 30 jaar voorop lopen in de katoenwetenschap. Dankzij Demak'Up is reiniging nog nooit zo effectief en aangenaam zacht geweest.

Onze betrokkenheid: onze knowhow ten dienste blijven stellen van alle vrouwen zodat de reiniging niet alleen het belangrijkste schoonheidsritueel wordt, maar ook een moment van welzijn, een moment voor zichzelf.

 

De innovatie in het hart van het DNA van Demak'Up

Wij bij Demak'Up innoveren onze producten om vrouwen tijdens de reiniging te blijven voorzien van effectiviteit, zachtheid, gemak en welzijn.

1978: het eerste reinigende wattenschijfje zorgt voor een revolutie in de wereld van miljoenen vrouwen.

2000: de reinigingsdoekjes van Demak'Up aangepast aan elk huidtype blijken al even succesvol te zijn!

2014: het assoritment van Demak'Up verwijdert effectief make-up!

2015: het Cocoon-assortiment van Demak'Up biedt een moment van welzijn, een moment voor zichzelf!

 

2020: Sensitive Pure, de eerste niet-gebleekte Demak’up wattenschijfes

2021: het Demak'Up Bio-assortiment respecteert uw huid en het milieu met zijn 100% biologische en ongebleekte katoenvezels!

2022: alle katoen is ongebleekt, zodat u kunt genieten van de kwaliteit en zachtheid van Demak'Up zonder de bleekbehandelingen!

 

Demak'Up, het merk van Essity

Demak’Up est une marque de Essity, un groupe international leader des produits d’hygiène et forestiers. Pour plus d’informations, visitez notre site www.Essity.fr